Boks o mistrzostwo I ligi Stal Stalowa Wola-Wybrzeże Gdańsk. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o meczu 4.12.1966 r. w Hali Sportowej ZKS Polonia Gdańsk.
Keywords: Boks -- Polska -- 1945-1970.; Boks -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne