[Kardynał Stefan Wyszyński podczas mszy w kościele Mariackim w Gdańsku 18 stycznia 1959 roku] / Pracownia Fotografii Artystycznej Pepliński Edmund. - Pepliński, Edmund (1959)
Przedstawia kardynała Stefana Wyszyńskiego w czasie mszy w Bazylice Wniebowzięcia Najświetrzej Marii Panny w Gdańsku, 18 stycznia 1959 roku.