Pasierbowie Jerzego Putramenta / T. Jodłowski. - Jodłowski, Tadeusz (1925-2015) (Teatr Rozmaitości, 1965)
Plakat przedstawienia z 1965 r. Na plakacie abstrakcja w kolorze bieli, czerni i szarości. Nazwisko autora w lewym górnym rogu.