Płk Jan Kamieniecki : adiutant księcia Józefa Poniatowskiego i jego związki z dynowszczyzną = Col Jan Kamieniecki : the aide-de-camp of Józef Poniatowski and his connections with dynów area / Jan Rogula. - Rogula, Jan
Zakres i treść: Jan Kamieniecki, Józef Poniatowski, Księstwo Warszawskie, Izdebki.