[Afisz. Incipit] 35-lecie Starogardzkiego Klubu Sportowego "Sokół" Akademia Jubileuszowa ... (Starogard : [wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o akademii w sali kina "Sokół" 28.10.1961 r.
Keywords: Starogard Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.