[Afisz teatralny. Incipit] Wiktor Rozow - Od wieczora do południa = S wieczera do południa / Teatr Ziemi Gdańskiej. (Teatr Ziemi Gdańskiej, 1973)
Afisz teatralny informujący o premierze 7.11.1973 r. w sali Domu Rzemiosła w Gdyni. Reżyseria Kazimierz Łastawiecki, scenografia Elżbieta Chojak, asystent reżysera Sławomir Zemło.