[Afisz. Incipit] Dnia 26 lipca ... w auli Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Sopocie ... Franciszek Schubert i Robert Schumann ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o koncercie w auli Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Sopocie, 1952 rok.