Ex Libris Franz U. Leta Adler : KB 1946 / [Otto Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1946)
Duża litera A na tle architektury miejskiej, u góry gwiazdka i data: 1946 rozdzielona literami KB. Napis u góry na wstędze: Ex Libris, u dołu: Franz U. Leta Adler.