Na brzegu - Kołwzan-Nowicka, Danuta (1927-2016). ([Warszawa] : [nakładem własnym autora], 1969)
Przedstawia kompozycję abstrakcyjną.
Miejsce wydania według działalności autora. Tytuł dopisany ołówkiem na oprawie. U dołu kompozycji po prawej dopisana ołówkiem sygnatura autora i data: Kołwzan-Nowicka D. 1969, po lewej tytuł.
Keywords: Grafika -- Polska -- 20 w. -- tematy, motywy