[Afisz. Incipit] Obwieszczenie na podstawie § 380 rozporządzenia Ministra Rolnictwa ... / Henrk Zakrzewski. - Zakrzewski, Henryk (1897-?) (Prezydent m. Gdyni, 1948)
Afisz informujący o szczepieniach świń 5.03.1948 r.