[Święci] - Snarski, Paweł (1941-1986). ([Gdańsk], 1983)
Przedstawia grupę czterech postaci w aureolach i gotyckich szatach ukazane w popiersiach.
Pod kompozycją ołówkiem technika, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora. Tytuł nadany przez katalogera.
Keywords: Święci -- w sztuce; Grafika -- Polska -- 1970-2000.