Libri + Adama + Młodzianowskiego K. Wróblewska. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) (1967)
Przedstawia lirę, niżej dwaj walczący na mieczę rycerze, napis: Libri + Adama + Młodzianowskiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.