[Afisz. Incipit:] Koncert rozrykowy p.t. Hallo Czwórka - na scenę!!!. ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o koncercie w sali Teatr Wybrzeże w Gdańsku i Gdyni 13.02 i 15.02 1954 r. Konferansjerka Zbigniew Cybulski i Bogumił Kobiela.