Exlibris Pim Zwiers W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1986)
Na tle wijących się linii winne grono, u dołu napis: Exlibris Pim Zwiers. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.