Exlibris Pim Zwiers - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Zwiers, Wim (1922-2019) ([Gdynia, 1986)
Na tle wijących się linii winne grono, u dołu napis: Exlibris Pim Zwiers. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Miejsce wg działalności aut., data wg bibliogr.
Wojciech Jakubowski Illustriertes Werkverzeichnis der Exlibris 1953-1998, Fredrikshavn 1999