Genewa, Paquis Nr 10 : sztuka w 5 odsłonach z życia J. Słowackiego Marii Morozowicz-Szczepkowskiej / Teatr Kameralny "Wybrzeże". ([wydawca nieznany], 1947)
Program teatralny prapremiery 15.10.1947 r. z okazji Inauguracji Teatru Kameralnego "Wybrzeże". Reżyseria: Halina Gallowa.