[Afisz. Incipit] Zarządzenie. W związku z nasileniem chorób zakaźnych w okresie wiosennym ... / Prezydent Miasta Gdyni. (Prezydent Miasta Gdyni, 1946)
Afisz z kwietnia 1946 r. nakazujący uprzątnięcie śmieci i nieczystości.