Poczty sztandarowe w kondukcie towarzyszącym urnie z prochami mjr H. Sucharskiego. (1971)
Przedstawia poczty sztandarowe w kondukcie towarzyszącym urnie z prochami majora Henryka Sucharskiego na Westerplatte, 1971 rok.