[Sierpień 80 : aktorzy Teatru Wybrzeże w Stoczni Gdańskiej] / fotografia Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1980)
Przedstawia aktorów Teatru Wybrzeże w sali BHP, między innymi Elżbieta Goethel i Stanisław Michalski, 29 sierpnia 1980 r.