[Dzień Matki] - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia dziewczynkę całującą mamę, 1979 r.
Opis pod zdjęciem: Wszystkim matkom z okazji Dnia Matki składamy najlepsze życzenia.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Keywords: Dzień Matki -- fotografie