Sztafeta krajów bałtyckich z Helsinek do Berlina w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1969)
Przedstawia członków sztafety motocyklowej z Helsinek do Berlina w Gdańsku, czerwiec 1969 roku.