Miguel de Cervantes Saavedra - Don Kichote / Charkot M. ; Teatr Lalki i Aktora "Pinokio". - Charkot, Mirosław ([wydawca nieznany], 1994)
Plakat przedstawienia w 1994 r. Nazwisko autora przy prawej krawędzi. Reżyseria: Stanisław Ochmański, scenografia: Rajmund Strzelecki, muzyka: Stanisław Radwan.