Gdańsk - Ratusz Główny attyka renesansowa (fragm.) - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). (Gdańsk - Wrzeszcz, 1945)
Przedstawia fragment renesansowej attyki Ratusza Głównego, ok. 1950 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie. Data wg przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie