"Zenit" wypływa w 100 rejs szkoleniowy z basenu jachtowego w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia statek "Zenit" odcumowany z nabrzeża w Gdyni, 12 maja 1978 rou.