[Afisz. Incipit] Koło Sportowe "Stal" Nr 1 organizuje marsze jesienne szlakiem zwycięstw Armii Czerwonej i Wojska Polskiego ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o marszach szlakiem zwycięstw Armii Czerwonej i Wojska Polskiego, 14.10.1951 r.