Exlibris Jan Rhebergen W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1984)
Przedstawia główkę kobiecą z rozwianymi włosami, z końców których wyrastają listki. U dołu napis: Exlibris Jan Rhebergen. Sygn. aut w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty autograf aut.