Ex Libris Edwarda Towpika / W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (2022)
Dwa drzewa i stojące obok każdego jelenie, u dołu napis: Ex Libris Edwarda Towpika. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.