Réthy Zoli Könyve / di. - Drahos, Istvan (1895-1968) (1968)
Chłopiec siedzący przed lustrem na akordeonie, obok niego siedzi kot, u dołu napis: Réthy Zoli Könyve. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.