Panorama Leszczynek i Grabówka od rejonu ul. Działdowskiej do wysokości mleczarni Kossakowo / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1964)
Przedstawia widok Leszczynek i Grabówka w Gdyni od ulicy Działdowskiej do wysokości mleczarni Kosakowo, 1960 r.