Wer Kriegsanleihen zeichnet, macht mir die schönsten Geburtstagsgaben! von Hindenburg Louis Oppenheim. - Oppenheim, Louis (1879-1936) (Hollerbaum & Schmidt, 1917)
Afisz propagandowy z czasów I wojny światowej z cytatem Hindenburga nawołujący do wykupywania obligacji wojennych.