[Afisz. Incipit] Zawody bokserskie o mistrzostwo I Ligi Stal Łabędy - Gwardia Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o zawodach 17.01.1954 r. w hali sportowej we Wrzeszczu przy ul. Słowackiego z okazji II zjazdu PZPR.