[Naukowy Zjazd Polskiego Towarzystwa Farmaceutycznego] / fotografia K. Andryszkiewicz. - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia uczestników XI Naukowego Zjazdu Polskiego Towarzystwa Farmaceutycznego, 1979 r.