[Naukowy Zjazd Polskiego Towarzystwa Farmaceutycznego] - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia uczestników XI Naukowego Zjazdu Polskiego Towarzystwa Farmaceutycznego, 1979 r.
Opis pod zdjęciem: W Gdańsku w dniach 17-19 września obradował XI Naukowy Zjazd Polskiego Towarzystwa Farmaceutycznego. W zjeździe udział wzięło około 1200 uczestników, wśród których znajdowali się przedstawiciele zagranicznych towarzystw farmaceutycznych.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Keywords: Polskie Towarzystwo Filologiczne -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1945-1990.; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie