Ex Libris Roland Roveda W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1985)
Przedstawia kompozycję kwiatową. W prawym górnym rogu napis: Ex Libris Roland Roveda. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.