Marzenie o odrodzeniu : Jan Karski i Zofia Kossak-Szczucka w kształtowaniu formuły życia po traumie / Anna M. Szczepan-Wojnarska. - Szczepan-Wojnarska, Anna M.
Zakres i treść: Zofia Kossak-Szczucka i jej misja, Karski i jego życie po wojnie.