[Portret potrójny] / M. Płoński. - Płoński, Michał (1778-1812) (1802)
Przedstawia dwa popiersia młodych mężczyzn w stroju z epoki, w profilu 3/4. Pomiędzy nimi, popiersie z prawego profilu mężczyzny z rzadką brodą i hełmem na głowie.