[Portret potrójny] - Płoński, Michał (1778-1812). ([Amsterdam], 1802)
Przedstawia dwa popiersia młodych mężczyzn w stroju z epoki, w profilu 3/4. Pomiędzy nimi, popiersie z prawego profilu mężczyzny z rzadką brodą i hełmem na głowie.
Pod polem kompozycji po lewej M. Płoński 1802.
Miejsce powstania na podstawie działalności autora.
Tytuł na podstawie treści przedstawienia.
Keywords: Grafika -- Polska -- 19 w; Grafika polska