[Afisz. Incipit:] Komitet Koła Rodzicielskiego Gimnazjum i Liceum Sióstr Zmartwychwstanek w Wejherowie ... odbędzie się przedstawienie amatorskie p.t. "Opowieści polskiego morza" ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu.