Pornografia i jej szkodliwy wpływ na rozwój dzieci i młodzieży / Renata Gardian-Miałkowska. - Gardian-Miałkowska, Renata
Wpływ oglądania i konsumpcji pornografii na funkcjonowanie mózgu, szkodliwy wpływ pornografii na rozwój dzieci i młodzieży oraz wynikające z niej konsekwencje, profilaktyka pornografii.