[Afisz. Incipit] Związek Uczestników Walki Zbrojnej o Niepodległość i Demokrację w Gdyni urządza w dniu 17.I.1948 r. ... w salach Polskiej Riwiery wielki bal karnawałowy ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie.