Fischmarkt No 6-11 A. Ballerstaedt - Ballerstaedt, Albert (A. Ballerstaedt Danzig Photograph Atelier, 1865)
Kamienice nr 6-11 przy Targu Rybnym, ujęcie z góry. Widoczne wozy handlarzy, przed kamienicą nr 10 z szyldem : Eduard Moew's pozuje grupa mężczyzn. Ok. 1870 r.