Kuchařské Knihy And. Šťastné / Ct. Šťastný. - Šťastný, Ctibor (1884-1962) ([wydawca nieznany], 1944)
Garnki stojące na płycie kuchennej z okapem, u dołu napis: Kuchařské Knihy And. Šťastné, pod wyobrażeniem autograf artysty.