[Afisz. Incipit:] Państwowe Gimnazjum i Liceum w Oliwie zaprasza na przedstawienie p.t. "Pójdźmy do Betlejem" ks. Piotra Turbaka z muzyką, śpiewem i tańcami ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o przedstawieniu 6-9.01.1948 r. w Sali O.O. Cystersów, Oliwa przy ul. Polanki 131.