[Krajobrazy z wyobraźni XIX] - Argasińska-Łozińska, Barbara (1934-2016). ([Gdańsk] : [nakładem własnym autora], 1967)
Przedstawia motywy abstrakcyjne złożone z plam i linii.
Miejsce wydania według działalnośći autora. Tytuł dopisany ołówkiem na oprawie. U dołu kompozycji po prawej sygnatura autora i data: B. Argasińska 67.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy