Husak w Porcie Północnym / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1973)
Przedstawia Gustawa Husaka w trakcie oficjalnej wizyty w Porcie Północnym, obok Tadeusz Bejm, 1973 r.