Dekada. - Obóz Polski Walczącej ([Warszawa] : [s.n.], 1943)
Pismo wojskowo-wyszkoleniowe.
Wych. do lipca 1944: opis również na podst. : Bibliografia czasopism warszawskich 1579-1981 / K. Zawadzki. - Warszawa, 1994.
Wyd. Obóz Polski Walczącej: wg bibliografii.
Do nr 7 (1943) ukazała się jednodniówka "Gotuj Broń".
Keywords: Wojna światowa (1939-1945) -- Polska -- czasopisma; Polska -- 1939-1945 (Okupacja niemiecka i sowiecka) -- czasopisma; Prasa podziemna -- Polska -- 1900-1945.