Kościół św. Anny w Wilnie - Hoppen, Jerzy (1891-1969). ([Wilno], 1924)
Przedstawia widok na kościół św. Anny w Wilnie od północno-zachodniej strony.
Autor na podstawie przedstawienia i analogii.
Miejsce powstania według działalności autora.
Data powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Litwa -- 1900-1945.; Kościół św. Anny (Wilno, Litwa).