Ex Libris Stanisława Skwarka - Budynkiewicz, Tadeusz Wacław (1929-2017).; Skwarek, Stanisław (1982)
Nad dwiema leżącymi książkami napis: Ex Libris Stanisława Skwarka.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty, symbolem techniki graficznej i datą.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.