Ex Libris F. Weemaels / GG. - Gaudaen, Gerard (1927-2003) (1965)
Naga kobieta w męskiej dłoni, u dołu napis: Ex Libris F. Weemaels. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.