Liceum Ogólnokształcące Sióstr Urszulanek Unii Rzymskiej w Poznaniu / Aleksandra Strzelecka. - Strzelecka, Aleksandra
Słowa kluczowe: Szkoła katolicka, ideologia, socjalizm, wartości, wychowanie i kształcenie.